за първи път ще си купувам кола и не мога да се реша м/у Alfa Romeo 156,A.Romeo GTV,Ford FOCUS,пък може и друга.Според вас коя е по качествена пък съответно и разхода да не е много(незнам какъв е разхода на GTV)?ще сам ви мн блогодарен ако ми дадете савет за да мога по-бързо да се ориентирам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
помогнете пичове
Collapse
X
-
Три коли искаш и трите са ралични класове. Ако пътуваш сам или с гадже може да си вземеш GTV ако ли не се ориентираи за нещо друго, 156 е добър избор, 1.8 мотора при нормално каране дава около 8.5 среден разход. Преди да си купиш каквото и да е било се качи и я покараи пък каквото ти хареса и няма да слушаш жена като избираш кола!
-
Re: помогнете пичове
Първоначално публикувано от hamievза първи път ще си купувам кола и не мога да се реша м/у Alfa Romeo 156,A.Romeo GTV,Ford FOCUS,пък може и друга.Според вас коя е по качествена пък съответно и разхода да не е много(незнам какъв е разхода на GTV)?ще сам ви мн блогодарен ако ми дадете савет за да мога по-бързо да се ориентирам.GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от DerryТри коли искаш и трите са ралични класове. Ако пътуваш сам или с гадже може да си вземеш GTV ако ли не се ориентираи за нещо друго, 156 е добър избор, 1.8 мотора при нормално каране дава около 8.5 среден разход. Преди да си купиш каквото и да е било се качи и я покараи пък каквото ти хареса и няма да слушаш жена като избираш кола!
убиваш ме направо .. да бъдем реалисти
Аlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
убиваш ме направо .. да бъдем реалисти
[/quote]
Добре де да бъдем реалисти, пояснявам: 156 гори 8.5 ако всичко и е в ред и при условие че на извънградското не минаваш 100 км/ч и на градското 3000 об/мин, по принцип това не може да стане щото автомобила има гореща кръв и като седнеш да шофираш и твоята завира. Предразполага към ръчкане на педала на газта и зяпане на разни автомобилчета в огледалото за задно виждане.
Comment
-
Re: помогнете пичове
Първоначално публикувано от hamievза първи път ще си купувам кола и не мога да се реша м/у Alfa Romeo 156,A.Romeo GTV,Ford FOCUS,пък може и друга.Според вас коя е по качествена пък съответно и разхода да не е много(незнам какъв е разхода на GTV)?ще сам ви мн блогодарен ако ми дадете савет за да мога по-бързо да се ориентирам.
Пък, ти сам си реши какво ти се кара.Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Derryняма да слушаш жена като избираш кола!Един приятел беше тругнал да си купува малолитражка ,нещо като фиат Пунто
,но ме съмнява че заради жена си оня ден взели Форд комби
Защото да имало място за децата
а те скоро се ожениха
По темата - разликата между ГТВ и 156 е бая голяма по отношение на пространство.И аз съм се чудел доста по тоя въпрос за бъдеща колаНисък разход при Алфите - трудна работа
може би ако са дизели тогава
Е все пак сравнено с другите марки ,не е толкова голям
Ако търсиш нещо средно между двете - мисля че 147 е твоята кола
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Има една много известен лаф затова кой "Форд" е най-хубавия и отговора е продадения!!!Дизела е добър вариант,аз има такъв и съм доста доволен,като преглътна някой "дребни" разходи!А,и според ти сам не знаеш точно какво искаш, това първо трябва да решиш!
Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
За Алфите колегите са ти казали, от Форд Фокус имам наблюдения първа ръка (баща ми кара такова нещо 2а година) и да ви кажа честно не е толкова зле като кола, при нормално каране е икономичен, вози прилично, не е баш саката кола... според мен от към цена качество е много по добре от VW и OPEL. Ама между Форд и Алфа в този форум нали знаеш какъв отговор ще получиш
Comment
Comment